informatiebrief wandelaars Walfridusvoettocht 2017

logo walfridusvoettocht bedum

Beste wandelvrienden,

Voor de 3e keer, sinds 2015, gaan we de Walfridusvoettocht nieuwe stijl organiseren waarbij de start wederom zal zijn vanuit het Trefcentrum, Prof. Mekelstraat 1 in Bedum

Zoals de voorgaande jaren zal onze wandeltocht plaats vinden op de 1e zaterdag van september. Dat is dit jaar op 2 september. Een mooie gelegenheid om alvast te trainen voor de “Tocht om de Noord” die later in de maand wordt gehouden.

Ook dit jaar bieden we de mogelijkheid om op 1 van de 5 verschillende afstanden te starten.
U kunt (bij benadering) 5, 10, 15, 25 of 40 km lopen.

De wandelcommissie heeft inmiddels weer prachtige routes bedacht, waarbij opnieuw een ander deel van de provincie wordt doorlopen, waarbij natuurlijk de Wolddijk in is verwerkt.

De inschrijving is officieel nog niet geopend, al zijn de eerste aanmeldingen al binnen.
We zullen u daarover te zijner tijd nader over informeren, waarbij we ook de starttijden voor de verschillende afstanden bekend zullen maken.

Maar noteer alvast onze wandeltocht in uw/jouw agenda of op de kalender.

2 september 2017

U zult de Walfridusvoettocht niet terug vinden in het wandelboekje van de KWBN.
De oorzaak dat dit niet is gebeurd is voor ons onduidelijk. Wel is er contact geweest met de KWBN en heeft men ons toegezegd dat de tocht wel op de wandelkalender wordt vermeld.

We hopen u/jou op 2 september opnieuw te mogen begroeten en u verrassen met onze Walfridusvoettocht door een prachtig deel van het Groningerland.

Met vriendelijk groet,

Namens de wandelcommissie van de KKB (Kulturele Kommissie Bedum)